Megjelent az EFOP-3.2.5-17: Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében 2017. 03. 22., Szerda, 11:23

Megjelent az EFOP-3.2.5-17: Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelentEFOP-3.2.5-17 "Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében" programja.

FELHÍVÁS

a pályaorientáció támogatására a köznevelésben 

A Felhívás címe:

Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében

A Felhívás kódszáma:

EFOP-3.2.5-17

Magyarország Kormányának felhívása köznevelési intézményfenntartók számára a pályaorientációs és tanácsadási tevékenységek megerősítése érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az oktatásba és a képzésbe, többek között a szakképzésbe történő beruházást a készségek fejlesztése érdekében. A cél elérését a Kormány az állami és nem állami köznevelési intézményfenntartók együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket a projektre megítélt minimum 45.000.000 Ft maximum 190.000.000 Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig;
  • a támogatási előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a Felhívásban meghatározottak szerint támogatási előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy projektjük megvalósításával hozzájárulnak:

  • a köznevelés eredményességének, hatékonyságának növeléséhez,
  • a minőségi oktatáshoz, neveléshez és képzéshez való hozzáféréshez,
  • a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet.

A felhívástervezet az alábbi linken érhető el: https://www.palyazat.gov.hu/node/61881

up