Megjelent a GINOP -1.3.4-17 - Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása 2017. 05. 29., Hétfő, 11:15

Megjelent a GINOP -1.3.4-17 - Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása” című ( GINOP -1.3.4-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4 milliárd forint.

 FELHÍVÁS

 Kiemelt turisztikai térségekben megvalósuló desztináció fejlesztések megvalósítása

A Felhívás címe:

Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása

A Felhívás kódszáma:

GINOP -1.3.4-17

Magyarország Kormányának felhívása a kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben megvalósuló térségi desztináció fejlesztések és márkázás megvalósítása érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a hazai KKV-k versenyképességének javítását innovatív, hozzáadott érték növelő és exportpotenciállal rendelkező fejlesztések támogatásán keresztül. A cél elérését a Kormány a térségi turisztikai szereplők együttműködésével tervezi megvalósítani jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket a projektre megítélt minimum 50 millió Ft, maximum 1 000 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig. Azon projekt igényelhet 400 m Ft-nál nagyobb támogatást, mely esetében a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma elérte a 2 milliót a 2016. évi adatok alapján.
  • a támogatási előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a Felhívásban meghatározottak szerint támogatási előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják , hogy:

  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a felhívásban megjelölt kiemelt turisztikai fejlesztési térségek turisztikai célú fejlesztéséhez;
  • a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet.

A felhívástervezet az alábbi linken érhető el: https://www.palyazat.gov.hu/node/64227

up