EFOP-3.3.7-17 - Informális és nem formális tanulási lehetőségek kialakítása a köznevelési intézményekben 2018. 09. 06., Csütörtök, 10:59

EFOP-3.3.7-17 - Informális és nem formális tanulási lehetőségek kialakítása a köznevelési intézményekben

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Informális és nem formális tanulási lehetőségek kialakítása a köznevelési intézményekben” című (EFOP-3.3.7-17 kódszámú) felhívás az alábbiak szerint:

Módosult a felhívás „Preambulum” fejezete az alábbiak szerint: 
 
Eredeti szövegezés: 

 
Felhívjuk a tisztelt támogatást igénylők figyelmét, hogy a Felhívás, az ÁÚF, a támogatási kérelem adatlap, továbbá ezek dokumentumai esetén az irányító hatóság, illetve a Miniszterelnökség a változtatás jogát fenntartja, ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel a www.szechenyi2020.hu honlapon megjelenő közleményeket! 
 
Módosult szövegezés: 
 
Felhívjuk a tisztelt támogatást igénylők figyelmét, hogy a Felhívás, az ÁÚF, a támogatási kérelem adatlap, továbbá ezek dokumentumai esetén az irányító hatóság, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium a változtatás jogát fenntartja, ezért kérjük, hogy kövessék figyelemmel a www.szechenyi2020.hu honlapon megjelenő közleményeket! 
 
2. Módosult a felhívás 5.6 Az elszámolhatóság további feltételei 
pontja

Eredeti szöveg: 
 
Jelen Felhívás keretében kis támogatástartalmú bizonylatok összesítőjén elszámolható bizonylatok maximális támogatástartalma: 500.000 Ft. 
 
Az 500.000 Ft-nál kisebb támogatási összegű utófinanszírozású számlákat – amennyiben más összesítőn való elszámolása nem lehetséges - kis támogatás tartalmú számlaösszesítőn kell benyújtani. 
 
Módosult szöveg: 
 
Jelen Felhívás keretében kis támogatástartalmú bizonylatok összesítőjén elszámolható bizonylatok maximális támogatástartalma: 2.000.000 Ft. 
 
A 2.000.000 Ft-nál kisebb támogatási összegű utófinanszírozású számlákat – amennyiben más összesítőn való elszámolása nem lehetséges - kis támogatás tartalmú számlaösszesítőn kell benyújtani. 
 
Kapcsolódó felhívás: 
https://www.palyazat.gov.hu/efop-337-17-informlis-s-nem-formlis-tanulsi-lehetsgek-kialaktsa-akznevelsi-intzmnyekben-2 
 
 

up