EFOP-2.2.15-16 - A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében 2018. 09. 06., Csütörtök, 11:36

EFOP-2.2.15-16 - A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosul a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében” című (EFOP-2.2.15-16 kódszámú) Felhívás az alábbiak szerint:

Felhívás 3.4.2 pontja 
 
A projektvégrehajtás mérföldkövei az alábbiak szerint módosulnak:

Projekt megvalósítása során legalább 2 mérföldkövet szükséges tervezni. Az utolsó mérföldkövet a projekt fizikai befejezésének várható időpontjára szükséges megtervezni. 
 
1. mérföldkő: rendelkezik a kivitelezéshez szükséges engedélyekkel, valamint a kapcsolódó (köz)beszerzések kiírásra kerültek a támogatási szerződésben rögzített projekt kezdését követő 12. hónapban és a megítélt támogatás legalább 10%-ról kifizetési igénylést nyújt be. 

2. mérföldkő: a projekt fizikai befejezésének időpontjáig a felhívásban előírt összes kötelező tevékenység és a támogatási kérelemben vállalt tevékenységek maradéktalanul megvalósultak, továbbá az összes elszámolható költség legalább 90%-áról kifizetési igényt nyújt be. 
 
Felhívás 3.5.2 pontja 
 
A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt a támogatási szerződés aláírásáig nem kezdődött meg, a támogatási szerződésben rögzített projekt kezdését követően legfeljebb 36 hónap áll rendelkezésre. 
 
Felhívás 3.7.1 pontja 
 
A gyermekeket sújtó nélkülözés elleni programok szolgáltatásait igénybevevő rászoruló gyermekek aránya nevű indikátor táblázata kiegészült az azonosító számmal az alábbiak szerint: 

Felhívás 5.6 pontja 
 
Számlaösszesítők alkalmazása az alábbiak szerint: 
 
Az alkalmazható összesítők listája kiegészül az alábbival: 

 
Általános (rezsi) összesítő 

Jelen Felhívás keretében kis támogatástartalmú bizonylatok összesítőjén elszámolható bizonylatok maximális támogatástartalma 2 000 000 Ft. 
 
Kapcsolódó felhívás: 
 https://www.palyazat.gov.hu/efop-2215-16-a-karitatv-szervezetek-infrastrukturlis-fejlesztsei-ahtrnyos-helyzetek-trsadalmi-reintegrcija-rdekben-1 
 
 
 
 

up