NEA elektori jelölés! 2020. 02. 18., Kedd, 14:28

NEA elektori jelölés!

Ez úton értesítjük a Tisztelt Szervezet Vezetőket, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2020. évi elektori választására 2020. február 19. 23:59-ig van lehetőség!

 

Tisztelt Szervezet Vezetők!

 

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2020. évi elektori választására 2020. február 19. 23:59-ig van lehetőség.

 

Azok a civil szervezetek, amelyek bejelentkeznek a Nemzeti Együttműködési Alap (a továbbiakban: Alap) civil jelöltállítási rendszerébe, egy-egy képviseletükre kijelölt természetes személy (elektor) részvételén keresztül elektori gyűléseken választhatják meg az Alap Tanácsának és kollégiumainak civil delegált tagjait.

 

A bejelentkezés határideje: 2020. február 19. 23:59

 

A határidőn túli bejelentkezések nem fogadhatók el. A jogszabályokban foglaltaknak megfelelő módon bejelentkezett civil szervezetek bejelentkezésük elfogadásáról, ezt követően az elektori gyűlés helyéről és idejéről értesítést kapnak a bejelentkezés során megjelölt elektronikus levélcímekre.

Az elfogadott jelentkezéseket követően a szavazásra jogosult elektor helyettesítésére nincs lehetőség! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden, a jelöltállításkor megadott adatnak a személyazonosításra alkalmas okmányon (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) levő adattal egyeznie kell.

További információ kérhető a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Ügyfélszolgálatától a +36 1 896-0620 telefonszámon és a nea@bgazrt.hu e-mail-címen. A civil jelöltállítási rendszerrel kapcsolatos információk folyamatosan elérhetőek a www.civil.info.hu weboldalon is.

 

Letölthető dokumentumok:

Útmutató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez (pdf)

 

Útmutató az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben nem regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez (pdf)

 

Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) – Gyakran Ismételt Kérdések – Elektori rendszer (pdf)

 

A civil jelölt állítási rendszer elektronikus elérhetősége:

eper.emet.hu

 

Kérdés esetén bizalommal várjuk Önöket irodánkban a Kossuth Lajos utca 1-9 szám alatt, illetve keressenek minket elérhetőségeinken!

 

A Somogy Megyei Civil Információs Centrum munkatársai

 

Tel: 06-30-408-4945

06-20-252-0967

email: cic.somogy@gmail.com

 

up