CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP 2022. 07. 29., Péntek, 13:55

CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP

 

CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP

 

MI A CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP PROGRAM?

 

A workshop program célja civil szervezeti vezetők számára olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, megvitatása, amelynek segítségével képessé válnak az általuk irányított civil szervezetek fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására és a növekedésük biztosítására. A program célja, hogy a résztvevők számára azonnal használható, versenyképes tudást biztosítson.

 

A workshop program 10 online alkalomból és 2 személyes részvételen alapuló (Megyei Civil

Központokban) program sorozatból áll, amelyet egy Budapesten megrendezésre kerülő záró

konferencia követ, ahol a szakmai programon túl, a tanúsítványok átadásra is sor kerül. Az online előadások alkalmanként 2 x 45-50 perc időintervallumban kerülnek megrendezésre, különböző témaköröket körbejárva minden alkalom esetén, a témában jártas tapasztalt előadókkal, moderátorokkal a gyakorlatiasság elvét követve.

 

A workshop kezdésének tervezett időpontja: 2022. szeptember 05. hétfő.

A jelentkezők számát korlátozottan tudjuk elfogadni, megyénként minimum 12 fő és maximum 15 fő. A résztvevőket a beérkezés sorrendjében fogjuk kiválasztani.

Jelentkezni az alábbi linken található űrlapon lehet:

https://forms.gle/ojiK6xwA9LFXhWpC9

up