„Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!” – Adventi Adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára 2022. 10. 28., Péntek, 13:47

„Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!” – Adventi Adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára

 

A Miniszterelnökség, a Katolikus Karitász, valamint a Civil Központok közreműködésével elindítottuk Kárpátaljai Adománygyűjtő kampányunkat. Az orosz-ukrán háború következményeképpen sok kárpátaljai került nehéz helyzetbe, hontalanná, nincstelenné váltak.

A Somogy Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Nagybereznai Bentlakásos Középiskola részére gyűjti az adományokat.

Mizun Antónia nővér, a középiskola kapcsolattartója az alábbi adományok felajánlására szeretné kérni a bentlakók részére:

-Tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, mosószer, ágynemű, törölköző, takaró, A4-es papír, színes papír, ceruzák, tollak.

-Néhány idős beteg ember részére volna szükség pelenkára, M,L,XL... méretekre

-Gyógyszerek: láz és fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők, köhögésre gyógyszerek.

 

Az adományokat a Közösségi Szolgáltató Központ gyűjti, és a Katolikus Karitász segítségével juttatjuk el a rászoruló intézményekhez.

Amennyiben lehetőségük van adományozásra, kérjük tegye meg, hiszen az ő részükre minden felajánlott segítség egy ajándék. Tegyük könnyebbé a hontalanná vált gyermekek életét, segítsük őket a mindennapjaik gondtalanná tételében.

up