Civil Információs Centrum címbirtokos cím elnyerése 2020. 01. 21., Kedd, 14:34

Civil Információs Centrum címbirtokos cím elnyerése

Ez úton értesítjük a Tisztelt Szervezet Vezetőket, hogy a Kaposvári Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület a Miniszterelnökség által nyilvánosan meghirdetett címbirtokos pályázata során ismét elnyerte Somogy megyében a Civil Információs Centrum címet!

 

Civil Információs Centrum címbirtokos cím elnyerése

 

Ez úton értesítjük a Tisztelt Szervezet Vezetőket, hogy a Kaposvári Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület a Miniszterelnökség által nyilvánosan meghirdetett címbirtokos pályázata során ismét elnyerte Somogy megyében a Civil Információs Centrum címet, így 2020 és 2022 között továbbra is várjuk ügyfeleinket a megszokott nyitva tartás szerint. Elsődleges feladatunknak tartjuk továbbra is, a civil szervezetek működésének szakmai támogatását, fenntarthatóságuk elősegítését.

 

2020. január 8-án hivatalos címadományozási ceremónián az egyesület elnöke, Olsovszky Árpád átvehette a megbízatásról szóló oklevelet Szalay-Bobrovinczky Vince helyettes államtitkár Úrtól. Köszönjük a Miniszterelnökség bizalmát, és az elkövetkező 3 évben mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltón viselhessük ezt a címet.

 

Köszönjük a Tisztelt Szervezet Vezetőknek is a belénk vetett bizalmukat, hogy egyesületünkhöz fordultak segítségért, igénybe vették szolgáltatásainkat, és továbbra is bízunk a sikeres együttműködésben!

 

 

 

Elérhetőségeink:

 

Cím: 7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 1-9.

Email: cic.somogy@gmail.com

Telefonszám: 06304084945

                       06202520967

 

 

up