Adventi Civil Börze - Karácsonyváró 2021. 12. 08., Szerda, 10:28

Adventi Civil Börze - Karácsonyváró

A Miniszterelnökség a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatával együttműködve idén is szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című adventi adománygyűjtő programot. A 2021. évi kampány a „Karácsonyváró” címet kapta

Az idei program célja az egy éves kihagyás után újra megrendezett adventi programok, karácsonyi vásárok, megyei vagy helyi adománygyűjtő civil kezdeményezések és rendezvények összegyűjtése, bemutatása, az adományozás népszerűsítése és az adományozók ösztönzése, a készülődés és ünnepvárás legszebb pillanatainak megmutatása.

Az adventi időszakban minden megye bemutatkozik a Civil Információs Portálon. A Civil Központok közreműködésével egy-egy videóban mutatjuk meg a civil szervezeteket is érintő adománygyűjtő akciókat és kampányokat országszerte, a karácsonyi vásárokat, jótékony műsorokat, esetleg támogatandó civil szervezetek tevékenységét. A kisfilmek célja a helyi, megyei események bemutatása, az adományozók széles körű tájékoztatása az egyes megyei civil adománygyűjtő kezdeményezésekről, jótékony célú rendezvényekről.

Somogy megyében kiemelkedő szerepet tölt be a Vadvirág Alapítvány, mely igen sokrétű foglalkozásaikkal segítik az ép és sérült gyermekek és felnőttek fejlődését.

"26 éve működő és folyamatosan fejlődő kaposvári civil szervezet vagyunk. Mindig arra törekedtünk, hogy értékes szolgáltatásokat nyújtsunk. Mindezt úgy, hogy közben a háttérben megváltozott munkaképességű munkatársainkra számíthattunk.

Szolgáltatásainkat ép és sérült gyermekeknek, felnőtteknek, családoknak nyújtjuk. Személyesen Kaposváron és környékén, online és kihelyezett formában pedig az egész országban.

Több ezer foglalkozás és több száz program. Segítettünk súlyos beteg gyermekeknek és családjuknak a felépülésben vagy a méltósággal teli elengedésben. „Kicsit más” gyerekeknek a bennük rejlő képességek kibontakozásában. Sok-sok gyereknek abban, hogy belső erőiket megmozgatva a legjobbat hozzák ki magukból."

 

Adományaikat a következő számlaszámra várják:

Vadvirág Alapítvány

OTP Bank

11743002-20139641

 

A Vadvirág Alapítvány adománygyűjtő videóját az alábbi linken tekinthetik meg:

https://www.youtube.com/watch?v=9SCv8GuGow4

 

up