Nyári Egyetem - Szakma az Ifjúságért Akadémia 2018. 05. 15., Kedd, 10:11

Nyári Egyetem - Szakma az Ifjúságért Akadémia

Az alábbiakban a SZIA felhívását olvashatja az általuk szervezett nyári egyetemről, ahol animált környezetben alkalom nyílik a kapcsolatépítésre és a szakma más szegmenseinek megismerésére.

Kedves (fiatalokkal foglalkozó) Szakember!

Sok szeretettel hívunk meg a Szakma az Ifjúságért Akadémia (SZIA) III. szemeszterére, 2018. június 21-24. között, Pálházára, hogy közösen valósítsuk meg "A Ifjúságszakma Ünnepét"

A III. szemeszterünk az eddigi évek hagyományait követve idén is beleépül egy általunk kreált világba, ahol csapatok vetélkednek majd egymással a pénzvilág lehetőségeinek tárházában.

Így tehát a szakmai témánk az alternatív fenntarthatósági lehetőségek megismerése és elmélyítése, melynek keretei között az alábbi témákat járjuk körül:

  • multik és nagyvállalatok megszólítása
  • panelbeszélgetés vállalati CSR és lehetőségei fundraising alapjai PR és marketing civil szervezetek számára szolgáltatásértékesítés
  • fenntarthatóság

Jelentkezési űrlap: bit.ly/szia2018

Jelentkezési határidő: 2018. május 30. (meghosszabbítva!)

Részvételi díj: 10.000 Ft, mely magába foglalja a napi 3-szori étkezést és szállást.

A részvételi díjat a Civil Start Egyesület bankszámlaszámára szükséges átutalni, illetve a jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével együtt érvényes. Bankszámlaszám: Civil Start Egyesület 55100320-12001716 (Korona Takarék)

Szeretettel várunk mindenkit, aki az ifjúságügy érintettje és elmúlt 18 éves, vagy kiemelten érdeklődik a megjelölt témák iránt. Részletek a felhíváson!

up