CUKI CICÁK ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET 2021. 01. 18., Hétfő, 10:39

CUKI CICÁK ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET

CUKI CICÁK ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET állatszerető / Állattartó magánszemélyek számára

CUKI CICÁK ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET

Állatszerető / Állattartó magánszemélyek számára

 

Informatikai partnerünk Android készülékeket felajánl azon adományozók között, akik cicás vagy kutyás képet tölt fel pályázat keretein belül és valamilyen formában támogatja Alapítványunknak. A legtöbb szavazatot kapott feltöltött kép tulajdonosai egy új Telefonkészülékkel lesznek gazdagabbak.

Amennyiben felelősségteljes állattartó vagy akkor az alábbi 4 pontban leírtak alapján te is tudsz pályázni felületünkön. Ezzel egyébként szeretnénk jelentősen népszerűsíteni Alapítványunk tevékenységét, illetve felhívni a felelősségteljes állattartásra a figyelmet. A pályázók között Ingyen telefonkészülékeket osztunk szét!

A pályázók szavazzák meg kik legyenek a támogatottak! Mi nem hozunk önkényes döntést!

A PÁLYÁZATBAN NINCS SEM ELBÍRÁLÁSI DÍJ SEM FELDOLGOZÁSID ÍJ! MINDENKI PÁLYÁZHAT

Kik pályázhatnak?

 

Azok adózott jogviszonnyal rendelkező magánszemélyek elsősorban akik macska vagy kutya tulajdonosok, de természetesen jöhet papagáj, hörcsög, teknős, stb.. házikedvencek is.

Pályázat zárása 2021 Május 20.

A pályázatra való jelentkezés: https://cutecats.foundation/adomanygyujtes

Kérdés esetén Email: Meow@cutecats.foundation

Adó 1% felajánlás: Letöltés

Minden levélre igyekszünk válaszolni. Ha egy héten belül nem érkezik válasz az e-mail üzenetére, akkor nézze meg a levelezőprogramja spam mappáját! Ha egyáltalán nem kap tőlünk levelet, és a levél a spam mappában sincs, akkor küldje újra, mert néha a levelező program megeszi. Mondjuk ez még mindig jobb, mint amit néhány macska művel a cipőkkel!

up